Turneu Acustic HéritageRomânia 2016


Concertul s-a încheiat.Cântăreţul Sebastian Demrey şi instrumentistul Jimmy LaHaie au aceaşi viziune: să se întoarcă la cele mai frumoase imnuri din trecut şi să le recreeze, dar să rămână fideli acestor lucrări muzicale nemuritoare.

Amândoi sunt din Montreal, fiind artişti cunoscuţi şi premiaţi pe cont propriu chiar şi înainte de a forma Heritage în 2010. De atunci, au lansat 3 albume în franceză şi au avut un turneu în jurul lumii.

Proiectul lor, Heritage, a câştigat multe premii, printre care şi Canadian Francophone album of the Year (Albumul Francofon Canadian al Anului) şi Video of the Year (Videoclipul Anului) cu versiunea uimitoare a cântării Ce mare eşti (Dieu tout-puissant), în care cântă împreună cu un cor de 5000 de oameni din toată lumea, în limba franceză.

Heritage - Hymns of Our Faith („Moștenirea — Imnurile Credinţei Noastre”) este primul album în limba engleză lansat de ei, iar printre cântări se numără:

Niciodată nu ne-am imaginat că vom călători atât de mult cu acest proiect. Partea frumoasă a imnurilor este că aduce generaţiile împreună în închinare prin aceste piese clasice a credinţei noastre.”
–Sebastian Demrey
O colecţie foartă plăcută şi captivantă de imnuri… Lipsa totală a vreunui instrument electric dă melodiei o claritate şi puritate de la început până la sfârşit. Şi partea vocală este de asemenea impresionantă. Nu cred că am mai descris un album la fel niciodată. Fascinant în întregime. Fascinant.”
-Geoff Howlett, NEVER FOR NOTHING
Sebastian Demrey şi Jaime LaHaie fac o combinaţie între dragostea noastră pentru moştenirea creştinilor şi cunoştinţe muzicale nemaipomenite. Imnurile sunt transformate prin stilul acustic al lui Jimmy şi vocea remarcabilă a lui Sebastian, şi totuşi le recunoşti imediat. Rezultatul e pe placul tuturor vârstelor. În concerte. măiestria muzicii este combinată cu închinarea ce captivează ascultătorii.”
-Neil Wardrope, CLC WHOLESALE UK